Skip to content

Wie werken er bij ons ?

In onze praktijk zijn logopedisten werkzaam die zich op allerlei gebieden gespecialiseerd hebben zowel voor kinderen als volwassenen.

 • Adem
 • Broddelen / stotteren
 • Eten en drinken
 • Gehoor / auditieve verwerking
 • Lezen en spellen (dyslexie)
 • Mondmotoriek (OMFT)
 • Neurologische aandoeningen
 • Pré-logopedie
 • Spraak
 • Stem / larynxmanipulatie
 • Taal
 • Hoestklachten
 • Hyperventilatie-adem

Graag willen wij ons aan u voorstellen:

Connie Roelofs

Opleiding   Logopedie / Dyslexiebehandelaar / Prelogopedist / Neurologie
Logopedist sinds   1986
Specialisme   Dyslexie, prelogopedie, stem, neurologie, dysfagie (slikproblemen),  hoestklachten, hyperventilatie-adem
Wekelijkse aanwezigheid   Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
E-mailc.roelofs@logopediebudel.nl

In 1986 ben ik als logopedist- akoepedist afgestudeerd. Met veel enthousiasme ben ik de praktijk begonnen en heb ik me in de logopedie verder ontwikkeld. De afwisseling in ons beroep ligt mij goed. Ik werk met kinderen en volwassenen en ben gespecialiseerd in een aantal vakgebieden zoals, stem- keelproblematiek, slikken, preverbale logopedie en ook dyslexie. Daarnaast behandel ik ook spraak- en taalproblemen.
Door het veelvuldig volgen van cursussen blijf ik up to date en scherp. Het werken met collega’s zorgt ervoor dat er kritisch naar problemen gekeken wordt en meer kennis kan worden ingezet. Dat geeft voldoening.

Sharon Berkers

Opleiding   Logopedie
Logopedist sinds   2016
Specialisme   Spraak- taalontwikkeling, lees- en spellingsproblemen, afasie, OMFT
Wekelijkse aanwezigheid   Maandag, dinsdag en donderdag
E-mails.berkers@logopediebudel.nl

In 2016 ben ik afgestudeerd als allround logopedist en sinds mei 2017 ben ik werkzaam bij Logopediepraktijk Budel-Leende binnen een heel gezellig team! We houden elkaar goed op de hoogte van alles en helpen elkaar waar nodig. Ik vind het werk als logopedist in de vrijgevestigde praktijk ontzettend leuk en veelzijdig! Het is vooral de afwisseling tussen volwassenen en kinderen wat ik zo leuk vind. Enerzijds het onderzoeken en behandelen van (meertalige)kinderen met spraak- en taalproblemen, OMFT en dyslexie en anderzijds de volwassen cliënt helpen om weer zo optimaal mogelijk te kunnen communiceren met de omgeving is wat mijn werk zo bijzonder maakt. Afgelopen jaar heb ik de cursussen ‘Afasie’ en ‘Oro-Myofunctionele Therapie’ afgerond en in de toekomst wil ik mijn algemene logopedische kennis verder gaan uitbreiden en mezelf nog verder gaan specialiseren.

 

Loes van de Velde

Opleiding    Logopedie
Logopedist sinds    2013
Specialisme    Stem, stotteren, articulatie
Wekelijkse aanwezigheid    Maandag, dinsdag, donderdag
E-mail l.vandevelde@logopediebudel.nl
Sinds 2013 werk ik met veel plezier als logopedist in de eerste lijn. Ik vind het bijzonder leuk om gedurende mijn werkdag in contact te komen met uiteenlopende doelgroepen: van peuters tot ouderen en iedereen daar tussenin. Ik ben all-round opgeleid en heb me de daarnaast o.a. bijgeschoold op het gebied van stotteren en keel- en stemklachten. In de praktijk behandel ik dan ook met regelmaat zowel volwassenen als kinderen die last hebben van bijvoorbeeld heesheid of globusklachten. De verscheidenheid aan hulpvragen waarmee patiënten de logopediepraktijk bezoeken, zorgt voor veel afwisseling in mijn werk als logopedist. Dit is precies wat het werk voor mij leuk en uitdagend maakt.

Yoni Beelen

Opleiding    Logopedie
Logopedist sinds    2018
Specialisme    Spraak- taalontwikkeling, Dyslexie
Wekelijkse aanwezigheid    Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
E-mail y.beelen@logopediebudel.nl
Mijn naam is Yoni Beelen. Sinds augustus 2018 ben ik werkzaam bij Logopediepraktijk Budel-Leende. Binnen de praktijk werk ik veel met kinderen met lees-en spellingsproblemen en ben ik geregistreerd dyslexiebehandelaar. Verder behandel ik kinderen met fonologische en fonetische articulatiestoornissen en taalproblemen. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP). Dit betekent dat ik voldoe aan de kwaliteitscriteria en op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen. Tevens ben ik aangesloten bij Dyslexiekring Veldhoven e.o. Samen met de cliënt werk ik aan een optimale communicatiemogelijkheid, waarbij de hulpvraag van de cliënt centraal staat. Iemand kunnen helpen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling; dat vind ik het mooist.

Jaimy Engelman

Opleiding    Logopedie
Logopedist sinds    2020
Specialisme    Zang, stem, spraak-taalontwikkeling, OMFT, Dyslexie
Wekelijkse aanwezigheid    Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag
E-mail j.engelman@logopediebudel.nl
In 2020 ben ik afgestudeerd en werkzaam als allround logopedist in de eerste lijn. Mijn affiniteit ligt bij het behandelen van kinderen en (jong)volwassenen. Vooral de afwisseling maakt mijn werk leuk en bijzonder. Mijn passie is zingen, ik heb als zangeres op verschillende evenementen gestaan en ben momenteel nog steeds actief in de muziekwereld. Ik geniet er dan ook van om cliënten te begeleiden bij zangproblematiek; moeite met ademhaling/ademsteun, heesheid, spierspanning, MFL (Manuele Larynx Facilitatie), etc. Daarnaast ben ik geregistreerd als dyslexiebehandelaar en voer ik OMFT (Oro-Myofunctionele Therapie) behandelingen uit. Het regelmatig volgen van cursussen zorgt ervoor dat ik nieuwe inzichten kan toepassen binnen de behandeling. Ook ben ik aangesloten bij kwaliteitskringen waarin de meest actuele ontwikkelingen, kennis, praktijk en theorie binnen de logopedie met elkaar worden gedeeld.